All Topics » Pulse Connect Secure



Pulse Client Issues After Windows 10 Upgrade


gube20
Contributor (2)
Jun 20, 2016 6:33pm
Has anyone else experienced Pulse Client issues after upgrading to Windows 10 from Windows 7?

I've now seen the same thing on multiple machines where after the upgrade, we can connect to the VPN using the Pulse client just once, after disconnecting we can't reconnect. It seems the virtual adapter is getting stuck in a disabled state and not getting removed after disconnect. A reboot of the machine fixes this but its not a good workaround to have all our users reboot after disconnecting.



gube20
Contributor (2)
Jun 20, 2016 6:48pm
Pulse Connect Secure version is 8.2R3

Pulse Desktop Clinet version is 5.2.3 (537)
    kita
    Moderator (16)
    Jun 22, 2016 8:39pm
    Hello Gube,

    Can you please provide the case #? I'll see what I can do to help move the case along.
    gube20
    Contributor (2)
    Jun 28, 2016 4:23pm
    2016-0610-5709 is the case
zanyterp
Pulse Secure Contributor (40)
Jun 21, 2016 2:14pm
I don't think we have seen this yet here; I know our testing hasn't shown it
Was Pulse installed when you did the upgrade to Windows 10? If yes, does a repair or remove & reinstall fix it?
    gube20
    Contributor (2)
    Jun 21, 2016 3:15pm
    Yes the client was installed before the upgrade. A repair or remove/reinstall does not fix it.
    zanyterp
    Pulse Secure Contributor (40)
    Jun 21, 2016 7:15pm
    Thank you for confirming
    Please open a case for our support team to investigate further with you to determine how to clean up the install to allow the connection
    gube20
    Contributor (2)
    Jun 21, 2016 8:03pm
    Case has been open for almost 2 weeks now with zero progress
melghazaly
Contributor (0)
Jul 15, 2017 8:28am
Any luck with this issue, I have the exact issue
rsmith69
Contributor (0)
Sep 1, 2017 1:20am
Exact same problem for me. Running Window 10 Pro Insider 16251.rs3 (1707210-2122) on a Gateway Desktop.