All Topics » Pulse Desktop Clients



Pulse Secure 5.2 kills WiFi on Windows 10 Anniversary


KeithF1139
Contributor (0)
Sep 27, 2016 2:10pm
When I install Pulse Secure on my Windows 10 Anniversary edition Surface Pro 3 the WiFi is broken. I can no longer get anywhere on the network let alone get to the internet. To be clear. Just installing the software does this, not attempting to use it.

Also if I plug my Surface into a docking station and use an Ethernet cable then the hardwired network connection works fine. It is just the Wireless Network that gets corrupted.

How can I get around this? Is their a patch?



zanyterp
Pulse Secure Contributor (40)
Sep 28, 2016 2:35am
Are there any location awareness rules configured?
Are there any wireless suppression rules configured?
Does this happen on all systems? All Surface 3 systems?
    KeithF1139
    Contributor (0)
    Sep 28, 2016 12:17pm
    This is my personal laptop I have no knowledge of other machines.

    To be clear nothing has been done except install the software. No connections attempted. Pulse Secure client isn't even opened. Simply installing the software and during the installation you see the wireless connection stop working. Happens before the installation is entirely complete.
zanyterp
Pulse Secure Contributor (40)
Oct 22, 2016 1:32am
What version are you using?
This, unfortunately, may be a new item; but I know there were changes for adding Windows 10 Anniversary Edition support in Pulse 5.2R5. I don't know if that will fix what you are seeing, but may be worth it
lulielmo
Contributor (0)
Nov 8, 2016 5:31pm
This also happened to my laptop with windows 8.1