All Topics » Pulse Mobile Clients



Pulse Secure Forums site doesn't display reply, flag, thumbs-up etc icons when viewing articles with IE11.


PReinie
Contributor (0)
Oct 26, 2017 10:46pm
I am trying to reply to a conversation but the icons for reply and other actions are not shown in IE11 (edge) with Windows 7 Pro.

I viewed in Chrome and I can see the icons.

In IE11 I can hover where the icons should be and the pointer arrow will change to the pointer finger and minor pop-up will display the function so the items are there. IE7-10 do not show the icons either.

I've seen this before with IE11 on other sites and if I add the web site to Trusted sites the icons show up. (Using the Reply button doesn't work well for IE11 or for Chrome - it's kind of overlaid on the same page making it hard to use.)

The web page I'm looking at for this is https://forums.pulsesecure.net/topic/pulse-desktop-clients/1003716-connecting-with-nc-8-1-12-56235-gives-the-number-of-concurrent-users-signed-into-the-system-has-exceeded-the-system-limit/?page=1#post1003740

If I enable compatibility view I still don't see the icons and get a pop-up "xdomain (https://forums.pulsesssecure.net): requires 'JSON' and this browser does not support it"

If I use F12 to view the control panel in IE I am told HTML1527: DOCTYPE expected. Consider adding a valid HTML5 doctype: "". (Obviously as a visitor to the site I cannot change the site's code so that's not a viable solution for me - on my own that is.)

I've seen that "solution" on another web site but they address a different JSON control/line of code.

I've also seen a solution involving adding a key to the registry: "Encoding"=hex:08,00,00,00">https://www.codeproject.com/Tips/216175/View-JSON-in-Internet-Explorer
The key is: [HKEY_CLASSES_ROOTMIMEDatabaseContent Typeapplication/json]
"CLSID"="{25336920-03F9-11cf-8FD0-00AA00686F13}"
"Encoding"=hex:08,00,00,00


Can anyone suggest a solution other than trusted sites or changing the registry? (Both of those seem a bit overboard.)