All Topics » Pulse Policy Secure



SBR Carrier use for SBR Enterprise Function


henry yudha
Contributor (11)
Jul 2, 2014 7:58pm

Hi All

 

currently, in our customer network already has SBR Carrier.

now, the SBR-C not in service anymore and our Customer need to deploy SBR Enterprise

question is, can we use SBR-C software for SBR-E function ( Auth Login ) ?

 

thanks in advanced

 

-henry




kalagesan
Contributor (11)
Correct Answer
Jul 2, 2014 8:06pm

Hi Henry,

 

I understand your requirement.

 

Yes SBR carrier can be used for attaining the same authenticatriong user functionality like SBR enterprise aslong as the radius process is up & running along with active licenses loaded on the existing server.

 

It should not be a problem however please ensure you have an supported SBRC version if you need to get any support from Juniper support team etc once you implement this production.

 

SBRC end of life/End of support information can be accessed from the below URL.

 

http://www.juniper.net/support/eol/carrier_aaa_sw.html

 

on the whole your requirement  is possible and supported however you can also check with  Juniper account Team if you need information on migration to SBR enterprise if needed.

 

Hope this resolves your query.

 

Note: If I have answered your questions, you could mark this post as accepted solution, that way it could help others as well. Kudo will be a bonus thanks!

 

Regards,
Kannan

    henry yudha
    Contributor (11)
    Jul 2, 2014 8:17pm

    Hi Kannan

     

    thanks for your reply

     

    understood

    so, in my opinion we just need to change radius configuration file.

     

    thanks in advanced

     

    -henry

hmnt
Contributor (11)
Sep 2, 2014 3:14am

use fresh installation instead..

hmnt
Contributor (11)
Sep 2, 2014 3:19am

in SBRC 6.0.1 when i do ldap search after 3-4 output it is not working, LCI port is open and listening..can anyone help me on this..

    apaul
    Contributor (11)
    Sep 2, 2014 5:03am

    Hi,

     

    Can you please post the query you are running and the error you are getting back ?